Super Mario Bros. encyclopedie krijgt Engelse versie

Alles wat je van Mario en de verschenen games moet weten in een boek.

De Super Mario Bros Encyclopedie verscheen in oktober 2015 in Japan. Fans in onder andere Europa en Amerika hadden tot nu toe pech aangezien het boekwerk tot op heden niet in het Engels is uitgebracht. Daar gaat nu gelukkig verandering in komen want uitgever Dark Horse heeft aangegeven de Super Mario Encyclopedie ook in het westen te gaan uitbrengen. In het boek vind je vrijwel elke Super Mario-titel die is verschenen. Niet alleen de levels worden beschreven ook vind je uitleg van de vijanden en staan er tricks en glitches in. De Engelse versie is al vanaf 23 oktober dit jaar verkrijgbaar zijn en bevat 256 pagina’s. Onderstaande afbeelding is van de Japanse versie.

4 gedachten over “Super Mario Bros. encyclopedie krijgt Engelse versie

Geef een reactie