Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Bayonetta 2 voor de Nintendo Switch

Maak kans op Bayonetta 2 of scoor korting bij je aankoop!

Maak kans op Bayonetta 2 of scoor korting bij je aankoop!

Op 16 februari is de Wii U-hit Bayonetta 2 naar de Nintendo Switch gekomen. Lijkt jou deze game helemaal geweldig? Dan hebben we goed nieuws voor je. In samenwerking met Startselect mogen wij namelijk 1 digitaal exemplaar van de game verloten! Om kans te maken op deze mooie prijs reageer je op dit bericht alsmede op minimaal 1 ander forum- dan wel nieuwsbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 21 februari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Kun je niet wachten en wil je de game meteen al spelen? Als je ‘ m direct wilt spelen, koop je de game nu met 5% korting bij Startselect’. Gebruik hiervoor de kortingscode BAYONETTA2DN. De code is tot 2 maart geldig dus ook nog voor wanneer je de game niet hebt gewonnen!

Bayonetta

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.