Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe details en screenshots Hyrule Warriors: Definitive Edition

Koei Tecmo verwent ons met nieuwe informatie.

Koei Tecmo verwent ons met nieuwe informatie.

De derde en definitieve uitgave van Hyrule Warriors is vorige maand aangekondigd voor Nintendo Switch tijdens de Nintendo Direct Mini en zal alle content van de Wii U- en 3DS-versie bevatten. Ontwikkelaar Koei Tecmo heeft nu wat nieuwe details gedeeld over de aankomende titel.

Ten eerste bevestigen ze dat 17 van de 29 speelbare personages in Legend Mode worden vrijgespeeld. Hieronder vallen Link, Impa, Sheik, Lana, Zelda, Ganondorf, Darunia, Ruto, Agitha, Midna, Zant, Fi, Ghirahim, Cia, Volga, Wizzro en Linkle. Opvallend hierbij is dat Ruto, Agitha, Zant en Ghirahim in voorgaande versies niet vrijgespeeld werden in Legend Mode, maar in Adventure Mode. Ook vreemd is de afwezigheid van Tetra en King Daphnes in het rijtje, nu zij in de 3DS-versie wél in Legend Mode werden vrijgespeeld.

De tweede toevoeging is een Event Viewer, waarin je filmpjes uit Legend Mode opnieuw kan bekijken. Daarnaast zal de Item Card Shop worden geïntroduceerd, waar spelers Item-kaarten die ze al zijn tegengekomen in Adventure Mode opnieuw kunnen kopen. Voorheen moest je bepaalde missies voltooien of opnieuw spelen om specifieke Item-kaarten te bemachtigen. Een speelstand die terugkeert van weggeweest is Challenge Mode, nadat deze afwezig was in de 3DS-versie van de game. Hierbij zijn ook de spelmodi van de gigantische Cuckoo en Beast Ganon inbegrepen.

Als laatste krijgt Toon Link’s Sand Rod een nieuwe, hoogste rang: 4+ Dark Nice Sand Rod. Medli’s Harp krijgt ook een hoogste rang 4+ wapen: Water Din’s Harp. Als een personage voorheen nog geen dual elemantal wapen – een wapen met twee elementen in plaats van één – had, heeft hij of zij dat nu wel.

Hieronder vind je een aantal nieuwe screenshots van de game. Hyrule Warriors: Definitive Edition verschijnt 22 maart in Japan en in de lente van 2018 in Europa.