Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mega Man Legacy Collection 1 + 2 aangekondigd voor Switch

De hele Mega Man-collectie op één plek!

De hele Mega Man-collectie op één plek!

Capcom heeft vandaag Mega Man Legacy Collection 1 + 2 aangekondigd voor Nintendo Switch. Alle tien games uit de originele Mega Man-serie zullen in dit pakket te vinden zijn. Daarnaast is het mogelijk allerlei concept art te verzamelen en verschillende uitdagingen aan te gaan. Net als in de 3DS-versie kun je door de Mega Man-amiibo te scannen een aantal geselecteerde door fans gemaakte uitdagingen vrijspelen.

Mega Man Legacy Collection zal in de Verenigde Staten voor $14,99 te vinden zijn in de eShop, terwijl Mega Man Legacy Collection 2 $19,99 zal kosten. Beide games kunnen ook samen in de winkel aangeschaft worden voor $39,99 als fysiek exemplaar. Hierbij ontvangen eerste kopers ook een exclusief schoonmaakdoekje ter ere het 30 jarig jubileum van de serie. Hierbij moet worden opgemerkt dat alleen Mega Man Legacy Collection fysiek op een gamecard staat; deel twee zal hierbij verpakt zitten als downloadcode.

Mega Man Legacy Collection 1 + 2 verschijnt 22 mei voor Nintendo Switch.

Trailer

Fysieke release