Gameplaybeelden Scribblenauts Showdown

De eerste gameplaybeelden van de Switch-versie!

GameSpot heeft een video geüpload waarin ze kijken naar de nieuwe Scribblenauts, Scribblenauts Showdown. Deze verschijnt 7 maart op een aantal platformen, waaronder de Switch.

Scribblenauts Showdown zal, naast de sandbox-modus die we van de game gewend zijn, zich gaan onderscheiden door de showdown-modus. In deze speelstand voor maximaal vier spelers proberen spelers door middel van kaarten, strategie en natuurlijk hun creativiteit te winnen. Ze maken hierbij gebruik van voorwerpen uit het gigantische Scribblenauts-woordenboek, dat inmiddels al 30.000 objecten bevat. In de snelheidsspellen gaat het erom wie als eerste een bepaalde opdracht behaald. De vorderingen van de spelers worden weergeven op een kaart die is vormgegeven als spelbord. Een tweede nieuwe modus is versus, waarin twee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in meer dan 25 minigames. Deze minispellen zijn ook beschikbaar voor één speler.

Hieronder kun je de video bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie