Xenoblade Chronicles 2 Update 1.3.0 verschoven naar 2 maart

Deze update zou oorspronkelijk deze week uitkomen.

Nintendo heeft bekend gemaakt dat de nieuwe update van Xenoblade Chronicles 2, die oorspronkelijk deze week zou uitkomen, is verschoven naar 2 maart. Er zou een bug zijn gevonden in de data van de update, waardoor er extra tijd benodigd is om de data te herstellen. In de nieuwe update zouden onder meer de New Game+ optie beschikbaar zijn, evenals nieuwe speelbare blades.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

4 gedachten over “Xenoblade Chronicles 2 Update 1.3.0 verschoven naar 2 maart

Geef een reactie