Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Smash Bros Easter egg in Bayonetta 2

In de Switch versie is er een Easter Egg gevonden welke refereert naar de toevoeging van Bayonetta in Smash.

Bayonetta 2 ligt een paar dagen in de winkel en nu al is er een nieuwe Easter egg gevonden in deze versie.

In deze Easter egg wordt er gerefereerd naar de toevoeging van de heks in Super Smash Bros. De Easter egg verschijnt wanneer je bepaalde amiibo figuren scant in de game. Je krijgt dan een brief van de Gates of Hell eigenaar, Rodin, hierin praat hij over haar all-star vechtclub en dat die volgende keer ook een uitnodiging zou willen. Deze referentie is uniek voor de Switch versie, en hoewel er nu gedacht wordt dat Rodin ook in Smash Bros. zal verschijnen is dat een enorm kleine kans. Bekijk de referentie hieronder:

Bayonetta 2 Easter egg