Smash Bros Easter egg in Bayonetta 2

Bayonetta 2 ligt een paar dagen in de winkel en nu al is er een nieuwe Easter egg gevonden in deze versie.

In deze Easter egg wordt er gerefereerd naar de toevoeging van de heks in Super Smash Bros. De Easter egg verschijnt wanneer je bepaalde amiibo figuren scant in de game. Je krijgt dan een brief van de Gates of Hell eigenaar, Rodin, hierin praat hij over haar all-star vechtclub en dat die volgende keer ook een uitnodiging zou willen. Deze referentie is uniek voor de Switch versie, en hoewel er nu gedacht wordt dat Rodin ook in Smash Bros. zal verschijnen is dat een enorm kleine kans. Bekijk de referentie hieronder:

Bayonetta 2 Easter egg

 

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

7 gedachten over “Smash Bros Easter egg in Bayonetta 2

  • 17/02/2018 om 17:07
   Permalink

   Rodin en Bayonetta zijn geen characters van Nintendo. Tot nu toe heeft geen enkele third party ip meer dan één personage in Smash gehad dus de kans is gewoon enorm klein. Niet specifieks iets wat een ontwikkelaar heeft gezegd oid. Natuurlijk blijft de lezer altijd vrij zelf te speculeren 😛

   • 17/02/2018 om 18:48
    Permalink

    Bayonetta is nu toch wel echt een Nintendo IP geworden. Ik denk juist grote kans dat er een tweede Bayonetta character in de nieuwe Smash Brothers komt! Ach, eerst maar eens afwachten of en hoe de nieuwe Smash Bros komt.

    • 18/02/2018 om 12:05
     Permalink

     Nieuwe games in de hoofdlijn kunnen nu gewoon lastig opeens op andere platformen verschijnen, haalt niet weg dat de IP nog steeds van SEGA is en niet van Ninty. Was het maar zo’n feest want in Tag Climax was Rodin erg gaaf om mee te spelen. Ik zou een toevoeging zeker supporten geef het alleen een kleine kans door hoe alles tot nu is gelopen en ik zie Nintendo ook wel een personage van ARMS of Splatoon erin zetten uiteindelijk. Maar inderdaad het is afwachten 🙂

 • 17/02/2018 om 22:15
  Permalink

  Als je aan 10 mensen vraagt wie Rodin is dan zullen er 10 zeggen dat ze geen idee hebben.
  Aan de hand daarvan lijkt me het klein dat ie kandidaat zal zijn in Smash (misschien als assist trofee).

  Om bayonetta 3 meer te promoten wil ik echter niet een 2e personage van die franchise uitsluiten, maar dan denk ik eerder aan een andere time witch of een nieuw iemand uit bayonetta 3.

  Maar dat is speculeren over een game die nog niet eens is aangekondigd…

Geef een reactie