Nieuwe Dragon Quest Builders 2 beelden

We bouwen lekker door!

Hoewel Dragon Quest Builders vorige week pas op de Switch verscheen is de game al een tijdje te spelen geweest op andere consoles. Deel twee was al een tijdje aangekondigd, en tijdens Square Enix hun “Dragon Quest Builders ‘100 Landscapes Contest: The Road to Builders 2′” wedstrijd werden dan ook nieuwe beelden van Dragon Quest Builders 2 vrijgegeven.

De beelden kun je hieronder bekijken. Maar maak je geen zorgen, Dragon Quest Builders 2 komt inderdaad naar de Switch, maar de release date laat voorlopig nog even op zich wachten. Tijd genoeg voor deel 1 dus!

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Nieuwe Dragon Quest Builders 2 beelden

Geef een reactie