Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch-versie Bayonetta 2 heeft reversible cover

Voor de mensen die willen doen alsof ze deel één ook fysiek hebben.

Voor de mensen die willen doen alsof ze deel één ook fysiek hebben.

Morgen maakt de schietgrage Umbra-heks voor het eerst haar opwachting op Nintendo Switch in de ports van Bayonetta en Bayonetta 2. De games komen – net als de Wii U-versie – in de winkel uit in één pakket, waarbij Bayonetta 2 op een gamecard te vinden is en Bayonetta 1 als downloadcode erbij zit. Het doosje van de game laat enkel Bayonetta 2 zien, althans, zo lijkt het op het eerste gezicht. Het blijkt dat de hoes om te draaien is en aan de andere kant de originele hoes van Bayonetta 1 toont. Op die manier kunnen Europese en Amerikaanse fans toch een beetje het eerste deel fysiek op de Switch hebben.

In Japan komt het eerste deel wel fysiek in de winkel te liggen voor Nintendo Switch. Gamers kunnen deze versie ontvangen als ze de Non-Stop Climax Edition van de game aanschaffen. De Special Edition in Europa en Amerika bevat – net als de gewone editie – slechts een downloadcode voor deel één.