Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Famitsu onthult nieuwe kopieerkrachten Kirby Star Allies

Twee nieuwe en één terugkerende kracht!

Twee nieuwe en één terugkerende kracht!

Kirby Star Allies is deze week breed uitgemeten in het Japanse tijdschrift Famitsu. Twee volle pagina’s geven uitgebreid nieuwe informatie over de aankomende titel.

Ten eerste hebben we twee nieuwe kopieerkrachten voor de roze held. ‘Festival’ en ‘Staff’ voegen zich bij ‘Artist’ en ‘Spider’ als de nieuwste aanwinsten in het enorme arsenaal van Kirby. Festival Kirby lijkt gebaseerd te zijn op een mardi gras outfit, terwijl Staff erg doet denken aan Baton Kirby, welke voorheen exclusief verscheen in de Kirby-anime. Naast deze nieuwe krachten zal Cook Kirby terugkeren, na voor het laatst in Kirby & the Amazing Mirror te zijn verschenen.

Ten tweede zien we een aantal nieuwe bazen, waaronder Pon & Con, die voor het eerst verschenen in Kirby’s Dream Land 3. Een andere baas is bovenin de pagina te zien, maar meer informatie over hem blijft voor nu uit.

Famitsu verschijnt morgen officieel in de winkel, waarna waarschijnlijk meer informatie bekend gemaakt zal worden. De pagina’s van Kirby Star Allies zijn hieronder te bekijken.