Voorlopige plattegrond E3 2018 bekend

Wat kunnen we komende juni verwachten?

Over ongeveer vier maanden is het eindelijk zover: E3 2018. Het bedrijf dat zorgt voor de planning en marketing van dit grootse evenement is al flink voorbereidingen aan het treffen. Uit de huidige plannen zijn inmiddels al voorlopige plattegronden opgemaakt voor het evenement.

Zoals voorgaande jaren heeft Nintendo het 411 theater gereserveerd voor zijn booths, tegenover Sony in de West Hall. De meeste andere bedrijven blijken ook hun traditionele staanplaatsen te behouden, waaronder Ubisoft, Capcom en Bandai Namco. Square Enix heeft daarentegen iets meer ruimte geboekt.

De huidige plattegronden zijn hieronder te bekijken. Houd er rekening mee dat dit slechts een voorlopige planning is en er dus nog geschoven kan worden. E3 2018 zal plaatsvinden van 12 juni tot en met 14 juni in Los Angeles, Californië.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

7 gedachten over “Voorlopige plattegrond E3 2018 bekend

Geef een reactie