Ubisoft is best verkopende third party uitgever

…voor de Nintendo Switch.

Het Franse bedrijf Ubisoft heeft vandaag zijn verkoopcijfers bekend gemaakt. De verkoopcijfers hebben betrekking op het derde kwartaal van het huidige fiscale jaar welke in maart afloopt. Bij de onthulling van de getallen werd snel duidelijk dat Ubisoft een groot martkaandeel heeft in de verkoop van Switch-games. Hoewel exacte cijfers onbekend zijn, heeft Ubisoft een aandeel van 6%. Als gekeken wordt naar de periode daarvoor ligt het percentage net wat hoger, maar liefst 8%.

De percentages mogen dan klein lijken, maar Ubisoft is hierbij de best verkopende third party uitgever op gebied van de Nintendo Switch. Het zal voor de meeste dan ook niet moeilijk te raden zijn, maar Mario + Rabbids: Kingdom Battle heeft hierbij zijn steentje bijgedragen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie