Nintendo Feitjes: ”Wist je dat…”

“Such a disappointment.”

Welkom bij een nieuwe “Wist je dat…”! Elke maandagochtend kun je op Daily Nintendo een nieuw feitje aantreffen met betrekking tot Nintendo en zijn vele franchises. Het weetje van vandaag gaat over een game uit de Bayonetta-serie die nooit het licht gezien heeft. Het is zelfs onduidelijk of deze game ooit serieus in ontwikkeling is geweest, maar wij hadden hem graag gespeeld!

Hou Daily Nintendo elke maandagochtend in de gaten voor een nieuwe “Wist je dat…”!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Nintendo Feitjes: ”Wist je dat…”

Geef een reactie