Nieuw Splatoon stage in aantocht

Splat-tastisch!

Nintendo heeft een nieuwe stage aangekondigd voor Splatoon 2 en lijkt veel weg te hebben van een basketbalarena. Hoewel er weinig basketbal gespeeld zal worden, kunnen Inklings het nieuwe stadion betreden en bekladden met inkt. De nieuwe stage gaat gebukt onder de naam Planktonstadion en zal voorzieningen kennen als een eetgebied en viplounge. Het is nog onbekend wanneer de stage aan het huidige assortiment zal worden toegevoegd, maar we mogen de nieuwe aanvulling binnenkort verwachten.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie