Kirby in gevecht met Meta Knight

De twee treffen elkaar weer!

De Japanse Twitterpagina van Kirby toont met regelmaat nieuwe clips van de aankomende Switch-game. Eerder werd Macho King Dedede getoond en werden afbeeldingen vrijgegeven die grafische updates vermoeden. Ditmaal betreft de video een gevecht tussen Kirby en Meta Knight die elkaar in Kirby: Star Allies elkaar weer tegenkomen. Hoe het gevecht zal aflopen kun je vanaf 16 maart zelf ontdekken, want dan verschijnt de game voor de Nintendo Switch.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Kirby in gevecht met Meta Knight

Geef een reactie