CEO Square Enix: werknemers willen graag Switch-games maken

Kunnen we nog meer games van de RPG-gigant verwachten?

Een aantal maanden geleden had Square Enix CEO Yosuke Matsuda een interview met EDGE waarin hij de Nintendo Switch een “zeer aantrekkelijk platform” noemde. In de laatste editie van het tijdschrift beaamde hij deze uitspraak.

De CEO van het bedrijf dat series als Final Fantasy en Dragon Quest het levenslicht liet zien vertelde aan het tijdschrift dat de console van Nintendo het “niet slecht heeft gedaan”. Matsuda voegde hier aan toe dat “heel veel mensen binnen het bedrijf games voor de Switch willen maken”.

Zijn volledige uitspraak over het onderwerp luidt als volgt:

“They haven’t done badly! Obviously it only came out last March, so it hasn’t been long, but of all the publishers who are working on Switch we’ve done quite a few things. It’s a very attractive platform – there are a lot of people within the company that are looking to make games for Switch.”

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “CEO Square Enix: werknemers willen graag Switch-games maken

Geef een reactie