Anytime, anywhere commercial

De Nintendo Switch schittert in een nieuwe commercial.

Nintendo toont zijn nieuwste console in een gloednieuwe commercial die waarschijnlijk nog navolging gaat krijgen. In de onderstaande video kun je verschillende games bewonderen en de functionaliteiten van de Switch tonen. Denk aan Splatoon 2, Super Mario Odyssey en Mario Kart 8 Deluxe die allen op een speelse wijze worden gepresenteerd. Als afsluiting van de trailer verschijnen twee aankomende titels in vorm van Kirby: Star Allies en de heruitgave van Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Vanwege de versienummer in de titel van de trailer lijkt het erop dat meer commercials gaan verschijnen. Mocht dat het geval zijn, dan zal je ze bij Daily Nintendo zien verschijnen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Anytime, anywhere commercial

Geef een reactie