A Hat in Time komt niet naar Nintendo Switch

Nintendo’s hybride console wordt overgeslagen.

Hoewel de Switch de afgelopen maanden ontzettend veel liefde heeft gekregen van third-party ontwikkelaars, ziet het er naar uit dat A Hat in Time zich niet gaat aansluiten bij de andere indietitels op de hybride console van Nintendo. Het officiële Twitteraccount van de game heeft dat op het sociale medium bekend gemaakt.

Er is nooit echt sprake geweest van een Switch-versie van de game, maar met deze tweet lijkt het duidelijk te zijn dat dit er ook niet meer in zit. Toen de game op Kickstarter werd aangekondigd, was er nog sprake van een mogelijke Wii U-versie, maar dit is er nooit van gekomen. A Hat in Time kwam eerder wel al uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “A Hat in Time komt niet naar Nintendo Switch

Geef een reactie