Punch Club komt naar de Switch

Rule number one…

Punch club, die eerder al op de 3DS uitkwam, komt naar de Switch. Dat heeft ontwikkelaar tinyBuild bekend gemaakt. De game zal vanaf mei dit jaar te downloaden zijn in de Switch e-shop.

Punch club is een boxing tycoon management game, die vol zit met referenties naar box films en populaire series uit de jaren 80 en 90.  In de game speel je de protagonist, wiens vader bruut voor zijn ogen wordt vermoord. Nu is het aan jouw om de rank van de Punch Club te beklimmen, om er achter te komen wie er verantwoordelijk is voor deze gruwelijke daad. Maar hoe doe je dat? Train je hard in een poging het daadwerkelijke tournament te winnen of neem je de achterbakse route door wedstrijden af te kopen?

Hieronder kun je de trailer bekijken.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie