Ontwikkelaar Super Mario Odyssey staat open voor het idee van DLC

Als ze een leuk idee hebben tenminste. 

Nintendo loopt steeds meer warm voor het idee van DLC’s,  zo konden we afgelopen jaar al genieten van o.a. DLC op Zelda: Breath of the Wild en Xenoblade Chronicles 2. Super Mario Odyssey was daarbij de vreemde eend in de bijt, alhoewel deze binnenkort namelijk wel een nieuwe gratis update krijgt blijft DLC uit. Nintendo sluit het idee echter niet perse uit.

In een interview met Game Informer werd Super Mario Odyssey producer Yoshiaki Koizumi gevraagd naar de mogelijkheid van DLC. Deze zei open te staan voor het idee, mits ze dan wel iets interessants wisten te verzinnen.

“There’s a lot of volume [in Super Mario Odyssey]. That was a big focus in development. Give the player tons to do. We pushed ourselves to create as much as we could. I can’t announce anything specifically today, but of course, if there was a really cool idea for us to do, then we would certainly be thinking about DLC.”

De gratis update van Super Mario Odyssey, Luigi’s Balloon World, staat gepland voor later deze maand.  Hierin kun je online ballonnen voor andere spelers verstoppen en vinden.

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

18 gedachten over “Ontwikkelaar Super Mario Odyssey staat open voor het idee van DLC

 • 12/02/2018 om 12:54
  Permalink

  Mijn paar ideën: Nog meer kostuums Peach – Daisy – Donkey Kong – Daisy – Rosalina – Slaap Muts en Slaap Kleren, en nog meer Kindoms, Sunshine Kingdom – Isle Delfino (pas goed bij dat nieuwe Super Mario Sunshine kostuum), Sleep Kingdom – Pillow Place, Flower Kingdom – Sarassaland, Classic Kingdom – Classic Mushroom Kingdom, Space Kingdom – Rosalina’s Observatory.

  • 12/02/2018 om 14:44
   Permalink

   @mario101 Een Slaap Kingdom is geniaal! Stel je voor: een soort van Aladin Kasteel, waar alles gemaakt is van kussens! Zoals Cap Kingdom overal hoeden heeft. En met veel vliegende matrassen, en ook zandlopers enzo. Met als lokale kleding dus een pyama en een slaapmuts! Het kan misschien heten: Dream Kingdom: Pillow Palace. Zo tof!

     • 12/02/2018 om 16:18
      Permalink

      Ja! En met misschien Shy Guys als vijanden die je kan worden? En zoals met Jaxi kan je misschien een vliegend matras (i.p.v. tapijt) besturen 😀 En de bewoners van het paleis zijn heel slaperige wezens. Misschien hebben Shy guys het paleis overvallen en moet je de slaperige wezens helpen door de master Shy guy te verslaan!

     • 12/02/2018 om 23:38
      Permalink

      Echt een te gek! idee 😁 wat zou je als Shy Guy kunnen doen (Haha zie je het al voor je, een Shy Guy met Mario’s Pet, en zijn snor, vraag me af of ze iets met. Mario’s blauwe ogen en het masker kunnen doen) iets wat met zijn masker misschien, sowieso Lopen en rennen.

 • 12/02/2018 om 23:53
  Permalink

  Ik kom nu op nog Geweldig een idee voor een kingdom en Kleren voor Mario, een Steampunk Kingdom – Clockwork Warehouse, met dingen zoals plekken met klokken en stoom enzo, en steampunk kleren voor Mario met als region-coins – Gears, zou ik echt geweldig vinden 🙂

 • 13/02/2018 om 12:31
  Permalink

  Maar voor die Steampunk wereld, ja met bijvoorbeeld als je er voor het eerst aankomt, de grote Steampunk klokketiren kapot is, en er geen stroom is ofzo, en dan moet Mario de toren tot er bovenop beklimmen en daar dan een baas verslaan die de klok kapot maakte! En om het af te maken, tijdens die eerste missie, dus als alle stroom weg is, is alles in beeld (incl Mario) in zo’n old school grijs bruine tint gekleurd! En als je die baas verslaat werkt de stroom weer en krijgt alles weer zijn kleur! 😀

  • 13/02/2018 om 12:37
   Permalink

   En de bewoners daar zijn misschien heel stokoude wezens 🤔? En als capture voor die wereld misschien… hmmm… Ninji’s? Die kunnen voor het eerst in 3d komen? En dan kan je redelijk hoog springen, en zoals Meta Knight verdwijnen en op een paar meter verder terug teleporteren!

  • 13/02/2018 om 16:28
   Permalink

   Cool zeg! 🙂 en de bewoners heten Steam Punkers (of zo iets), en wat dacht je van Goombas met Steam-Punk hats op, en misschien Lakitu met een Steam-Punk hat (en draagt Mario’s pet al je hem captured) (niet de hengel-variant) waarmee je rond kan reizen en Spinies kan droppen en gooien die vijanden aanvalen, Ninji’s zijn een goed idee met telepoteren 😉 en trein inderdaad.

Geef een reactie