Hello Neighbor komt naar Switch

Buurman, wat doet u nu?

Al eerder gingen er geruchten rond over een potentiële Switch-versie van Hello Neighbor. Gister hield tinyBuild een presentatie waarin verschillende games bekend werden gemaakt. In deze presentatie is Hello Neighbor officieel bevestigd.

Hello Neighbor is een stealth horror game waar je de geheimen van je buurman moet ontdekken. Probeer in zijn huis te sluipen zonder dat hij dat door heeft. Maar let goed op! De superslimme computergestuurde buurman leert van al jouw bewegingen. Lukt het jou om alle geheimen te ontrafelen zonder dat je gepakt wordt?

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie