Doe de officiële Valentijnsquiz van Nintendo!

Wie oh wie zal jou vergezellen op een date? Link, Mario of Kirby?

Heb jij altijd al willen weten met welk Nintendopersonage jij het beste een beschuitje zou kunnen eten? Maak je geen zorgen, Nintendo heeft hier eindelijk het antwoord voor je! Of je deze Valentijnsdag nu alleen zal doorbrengen of met een geliefde, voor Nintendoplezier is altijd ruimte, toch? Ikzelf kreeg Kirby als resultaat. Dat belooft een, ehm, uitbundig diner.

Met welk Nintendopersonage ga jij op date? Laat het weten in de reacties! De quiz kun je hier vinden!  Op dezelfde website kun je tevens officiële valentijnskaarten downloaden van diverse Nintendopersonages.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

13 gedachten over “Doe de officiële Valentijnsquiz van Nintendo!

Geef een reactie