tinyBuild komt met zes nieuwe games voor de Switch

tinyBuild kondigt de games morgen aan in een livestream!

Indie ontwikkelaar tinyBuild heeft in onderstaande tweet aangegeven dat ze morgen tijdens hun eerste #HelloSwitch livestream zes nieuwe games zullen aankondigen voor de Nintendo Switch! tinyBuild heeft eerder al Phantom Trigger en Mr. Shifty op de Switch uitgebracht.

De #HelloSwitch livestream is morgen, 10 februari, vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd te bekijken op hun Twitch, Facebook en YouTube kanaal.

Ga jij kijken naar deze livestream? En naar wat voor games kijk jij uit?

 


Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

3 gedachten over “tinyBuild komt met zes nieuwe games voor de Switch

Geef een reactie