Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Layers of Fear: Legacy krijgt release datum

Goed nieuws voor iedereen die wat angst in zijn leven mist.

Goed nieuws voor iedereen die wat angst in zijn leven mist.

Layers of Fear: Legacy komt namelijk deze maand nog naar de Switch. Vanaf 21 februari kunnen we ons gaan vermaken met deze geschilderde horror game, die voor €19,99 in de e-shop beschikbaar zal zijn.

Layers of Fear: Legacy is gebaseerd op de originele versie die in 2016 op een aantal platformen verscheen. Hij is nu echter ge-redesigned en remastered, speciaal voor de Nintendo Switch. Zo geeft Blooper team aan dat er een nieuwe grafische interface geïmplementeerd zal worden, speciaal om gebruik te maken van de Switch’s unieke mogelijkheden. Zo zal het gebruik gaan maken van de HD Rumble, touch controls en touchscreen. The Inheritance DLC komt trouwens ook mee naar deze versie, waarmee een kant van het verhaal wordt laten zien door andere ogen dan die van de hoofdpersoon.

Om deze aankondiging te vieren kwam er tevens een nieuwe trailer uit. Deze kun je hieronder bekijken.