Nieuw redactielid: Esther!

Een nieuw redactielid stelt zich voor!

Hey iedereen! Mijn naam is Esther. Ik ben 20 jaar oud en een van de nieuwe redacteurs op Daily Nintendo. Om die reden leek het mij dan ook wel zo leuk om mezelf even voor te stellen. Al van kinds af aan ben ik dol op Nintendo-games. Voor mij begon het allemaal met Animal Crossing en Pokemon toen ik een jaar of 9 was; deze passie is sindsdien nooit weggegaan. Vooral Pokemon is een franchise waarvan ik mij bij iedere main series-release nog altijd ontzettend verheug op het nieuwe deel. In de jaren daarna ben ik ook een groot fan geworden van de Mother/Earthbound-franchise, de Fire Emblem-serie en uiteraard ook van Super Smash Bros. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook dol op tekenen en cosplay.

Schrijven voor Daily Nintendo lijkt mij geweldig omdat een van mijn grootste hobbyโ€™s, best vanzelfsprekend eigenlijk, schrijven is. Daarnaast heeft gamejournalistiek mij altijd al gefascineerd. Zo was ik ook lange tijd lid van de NGamer toen dat blad nog bestond. Al met al lijkt het mij dus geweldig om twee van mijn grote passies, gamen en schrijven, te combineren voor Daily Nintendo!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

19 gedachten over “Nieuw redactielid: Esther!

Geef een reactie