Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke versie SteamWorld Dig 2 aangekondigd

Zal deze game zich een weg naar je game-collectie graven?

SteamWorld Dig 2 graaft zich een weg naar de winkels!

De veelgeprezen SteamWorld Dig 2 zal zich binnenkort een weg graven naar de winkels. Rising Star Games heeft vandaag aangekondigd dat de game in de lente in de schappen komt te liggen in Noord-Amerika en Europa. De fysieke versie van SteamWorld Dig 2 zal, buiten de game zelf, een exclusieve dubbelzijdige poster en omkeerbare inlay van artwork die nog nooit eerder is gezien bevatten.

De CEO van Image & Form, Brjann Sigurgeirsson, heeft het volgende hierover te zeggen:

“We’re totally humbled by the community’s reaction to SteamWorld Dig 2. This latest SteamWorld adventure is a milestone, and we’re naturally very proud of it. Many fans are now asking for a physical release, so it makes me very happy to be able to partner up with Rising Star Games for a boxed version. We’re also excited that additional exclusive items will be included as well!”

Ga jij de game wederom aanschaffen? Of was één keer genoeg? Laat het ons weten!