Fysieke versie SteamWorld Dig 2 aangekondigd

SteamWorld Dig 2 graaft zich een weg naar de winkels!

De veelgeprezen SteamWorld Dig 2 zal zich binnenkort een weg graven naar de winkels. Rising Star Games heeft vandaag aangekondigd dat de game in de lente in de schappen komt te liggen in Noord-Amerika en Europa. De fysieke versie van SteamWorld Dig 2 zal, buiten de game zelf, een exclusieve dubbelzijdige poster en omkeerbare inlay van artwork die nog nooit eerder is gezien bevatten.

De CEO van Image & Form, Brjann Sigurgeirsson, heeft het volgende hierover te zeggen:

“We’re totally humbled by the community’s reaction to SteamWorld Dig 2. This latest SteamWorld adventure is a milestone, and we’re naturally very proud of it. Many fans are now asking for a physical release, so it makes me very happy to be able to partner up with Rising Star Games for a boxed version. We’re also excited that additional exclusive items will be included as well!”

Ga jij de game wederom aanschaffen? Of was één keer genoeg? Laat het ons weten!

Luciano

It's a secret to everybody!

2 gedachten over “Fysieke versie SteamWorld Dig 2 aangekondigd

Geef een reactie