Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win UNO voor de Switch samen met het fysieke kaartspel

Speel jij binnenkort UNO?

Ubisoft heeft onlangs het kaartspel UNO uitgebracht voor Nintendo Switch. Om dat te vieren mogen we in samenwerking met Ubisoft zowel het fysieke kaartspel als hun versie voor Nintendo Switch 1x aan een van jullie weggeven. Kans maken hierop is bovendien enorm simpel, reageer op dit bericht en je doet direct mee!

Meedoen kan tot en met 6 februari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.