Nieuw beeldmateriaal Kirby Star Allies opgedoken

Inclusief Macho King Dedede!

Game And Vlog heeft vier nieuwe video’s online gezet waar we Kirby zien schitteren in zijn nieuwste avontuur. In deze video’s kun je onder andere de gevechten met King Dedede en Whispy Woods bekijken. De andere twee video’s bevatten nieuwe mogelijkheden in de game. Je kunt hieronder het nieuwe beeldmateriaal bekijken.

Kirby Star Allies komt op 16 maart 2018 uit voor Nintendo Switch.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

4 gedachten over “Nieuw beeldmateriaal Kirby Star Allies opgedoken

 • 30/01/2018 om 13:02
  Permalink

  Ik mag mij niet spoileren. Ik mag mij niet spoileren. Ik mag mij niet spoileren. Ik mag mij niet spoileren. Ik mag mij niet spoileren. Ik mag mij niet spoileren.

  • 30/01/2018 om 14:55
   Permalink

   Ik denk nizt dat elke ability al is confirmed, maar ik denk dat Crash en Mike er wel zullen zijn. Zeker mike. Maar de anderen hebben wel maar een kleine kans…

   • 31/01/2018 om 00:24
    Permalink

    Mike en Crash twijvel ik ook niet aan, Archer vind ik ook een populare keuze die komt vast ook wel terug vanwege de Elementen, ik hoop niet de Wheel Ability is vervangen door de Friend Circle en dat die zeker terug komt samen met de Wheelie Rider, en wat de rest betreft weet ik niet (Animal komt misschien wel als winner van de poll in Kirby Battle Royale maar ik zou hopen dat die hier in komt)

Geef een reactie