Bendy and the Ink Machine aangekondigd voor Switch

Lukt het dit spel om jou de stuipen op het lijf te jagen?

Bendy and the Ink Machine is sinds vorig jaar beschikbaar voor de PC. Ontwikkelaar theMeatly games heeft nu in onderstaande video bekend gemaakt dat deze game ook voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 uit zal komen.

Bendy and the Ink Machine is een first person puzzel actie horror spel. In Bendy and the Ink Machine speel je als Henry, die de demonen van zijn verleden opnieuw bezoekt door de verlaten animatiestudio van Joey Drew Studios te verkennen. Met verrassende elementen, zal Bendy and the Ink Machine proberen om jou de stuipen op het lijf te jagen!

Bendy and the Ink Machine komt dit jaar uit voor Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie