Landflix Odyssey aangekondigd voor Switch

Beleef jouw favoriete series op een andere manier. 

Ben jij een binge-watcher? Dan heb jij ongetwijfeld series als Breaking Bad en The Walking Dead gezien. Met dank aan het Italiaanse Fantastico Studios is het mogelijk een handvol series op een ander manier te beleven.

Het doorlopen van jouw favoriete series gaat mogelijk zijn in de game die de titel “Landflix Odyssey” draagt. Het betreft een 2D-platformer die doet denken aan games van weleer. De pixelachtige vormgeving doet dan ook liefhebbers van klassieke games verblijden. Maar voordat het zover is, zal een Kickstarter-campagne in belang van de game van start gaan. De campagne heeft niet zozeer betrekking op de ontwikkeling van de game, maar om de uitgave. Bij het behalen van een nog onbekend bedrag zal Fantastico Studios zelf de game uitbrengen. Het bedrijf wil de game in september kunnen uitbrengen. Vanaf 5 februari zal de campagne op Kickstarter van start gaan, waardoor het mogelijk is om een bijdrage te leveren.

Bekijk hieronder de officiële aankondiging en beelden.

The core of the game is that of a classic 2D platformer with pixel art graphics. Impersonating Larry, a beer loving average guy who spends his days binge watching, the player gets thrown inside the TV, where Landflix’s evil CEO is secretly planning to conquer the world. Who will take up the role of the hero stopping this devious villain? The player, of course, diving in this adventure through TV shows, reliving their most iconic events.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie