Dankwoord Xenoblade Chronicles 2 director

Tetsuya Takahashi bedankt fans en blikt vooruit. 

De director van Xenoblade Chronicles 2 maakt van de gelegenheid gebruik om zijn game in de schijnwerpers te zetten. Naast een dankwoord aan de kopers van de JPRG-titel, deelt hij informatie over de game. Hij belicht zaken als het verhaal en gameplayelementen. Niet geheel onbelangrijk, voegt hij informatie over de nabije toekomst van de game. Zo zal in een aankomende update een nieuwe modus vrijkomen voor iedere speler van de game.

De nieuwe modus betreft een tweede speelronde van de game, waarin het mogelijk is om het verhaal opnieuw te spelen met alle opgedane ervaring en personages uit de vorige speelronde. Voor wie de DLC heeft aangeschaft kan binnenkort nieuwe quests verwachten. De beste man zei het volgende:

Good day to everyone who has bought Xenoblade Chronicles 2. This is Takahashi from Monolith Soft. I’m glad to have a chance to deliver my speech directly to everyone by using email this time.

Xenoblade Chronicles 2 is a scenario-based RPG that inherits the gameplay system from its prequel Xenoblade Chronicles. Being scenario-based, some people may think “is this game just about pursuing the main story?” But this game is different. It has a lot more features than just the story, such as exploring a vast world, raising characters and the various blades, beating strong monsters, and so many quests. You’ll need a lot of time to enjoy all of the replay value, but you don’t need to hurry.

Soon, the Advanced New Game Mode (a.k.a. second playthrough / New Game+) will be implemented for all players. Other than that, additional quests and story will be given to those who have bought the Expansion Pass. We are planning for this content to make Xenoblade Chronicles 2 playable worldwide in an even longer term, so please play at your own relaxed pace. Finally, please continue supporting Xenoblade Chronicles 2!

– General director Tetsuya Takahashi (Monolith Soft)

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie