Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Square Enix overweegt Switch-versie Secret of Mana remake

Er is nog hoop voor fans van Secret of Mana met een Switch.

Er is nog hoop voor fans van Secret of Mana met een Switch.

Secret of Mana is een enorm populaire RPG uit het Super Nintendo-tijdperk. Volgende maand komt een remake van dit spel naar de Playstation 4. Ondanks dat een Switch-versie niet is aangekondigd, is er nog wel hoop. Masura Oyamada, producer van het spel, heeft namelijk laten weten dat zijn team gaat kijken naar de mogelijkheden voor een eventuele Switch-versie. De reden hiervoor is dat het team zeer verrast was dat er zoveel vraag naar is. De ontwikkeling van de remake begon ongeveer 2 jaar geleden toen de Nintendo Switch nog niet was aangekondigd. Aanvankelijk stond een versie voor de hybride console dan ook helemaal niet in het vizier.