OPUS: Rocket of Whispers komt naar het westen

Eerder alleen een Japanse aankondiging, nu ook een Europese aankondiging!

OPUS: Rocket of Whispers is laatst al aangekondigd voor de Japanse eShop. Nu heeft Flyhigh Works in onderstaande tweet ook aangekondigd dat de game naar Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland komt. In deze tweet wordt ook aangegeven dat er later meer informatie over het spel komt. OPUS: Rocket of Whispers is eerder al uitgebracht voor Android en iOS.

 

 
OPUS: Rocket of Whispers is de opvolger van OPUS: The Day We Found Earth. Rocket of Whispers is een third-person single-player game en speelt zich af in de besneeuwde post-apocalyptische wildernis van een onbekende wereld. Om een goede indruk te krijgen van het spel, is hieronder de trailer te zien voor de Android en iOS versie.

 

Eén gedachte over “OPUS: Rocket of Whispers komt naar het westen

Geef een reactie