Nieuwe concept art Super Mario Odyssey verschenen

Nintendo heeft nieuwe concept art gedeeld van Super Mario Odyssey.

Al een tijdje laat het Japanse Super Mario Odyssey-account nieuwe concept art zien van Mario’s nieuwste avontuur. Vandaag is er een nieuwe afbeelding verschenen, waarin te zien is hoe het personage ‘Moe-Eye’ tot stand gekomen is. Als je alle concept art wil zien kan je hier klikken om naar het Japanse Twitteraccount van Super Mario Odyssey te gaan. Op dit Twitteraccount kun je onder andere ook schetsen zien van de Mexicaanse kostuum en de gooi-animaties van Cappy. Je kunt hieronder een blik werpen op de nieuwste concept art.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Nieuwe concept art Super Mario Odyssey verschenen

Geef een reactie