Nieuw beeldmateriaal van Attack on Titan 2 opgedoken

Versla gigantische reuzen in Attack on Titan 2.

Gamespot heeft een nieuwe video online gezet met elf minuten aan beeldmateriaal van Attack on Titan 2 voor de Switch. In deze video komt de multiplayer-modus van de game naar voren. De game is gebaseerd op de populaire anime ‘Attack on Titan’, waarin Eren Yeager zijn leven op het spel zet om deze gevaarlijke titans te verslaan. De beelden van de game kun je hieronder bekijken.

Attack on Titan 2 komt in maart uit voor Nintendo Switch.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Nieuw beeldmateriaal van Attack on Titan 2 opgedoken

Geef een reactie