Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Atari probeert nieuwe RollerCoaster Tycoon naar de Switch te krijgen

Maar alleen als het publiek een handje helpt. 

Maar alleen als het publiek een handje helpt. 

Er komt misschien een RollerCoaster Tycoon titel naar de Switch, maar alleen als het publiek een handje helpt. Atari, die de rechten van de klassieke franchise bezit, is vandaag een crowdfunding campagne begonnen om het zover te krijgen. Ze doen dit op de website StartEngine en het minimale bedrag om het project te laten slagen staat momenteel op $10,000,-

Als de game er komt zal deze dezelfde klassieke formule aanhouden als zijn voorgangers. Wel belooft Atari verschillende spel modus zoals de mogelijkheid om een park te bouwen in Sandbox mode (met geen tijd en ongelimiteerde grondstoffen) en de Tycoon Career Mode, waarin je je park uitbouwt om een “Amusement empire” op te bouwen.

De crowdfunding campagne loopt drie maanden. Klik hier als je een handje wil helpen, hieronder kun je een filmpje bekijken waarin het hele hele project wordt uitgelegd.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=JwfZqomlPsk