Cross-platform party support voor Rocket League verschijnt later dit jaar

Makkelijker potjes met de concurrent!

Rocket League ontwikkelaar Psyonix heeft via Twitter bevestigd dat spelers later dit jaar gebruik kunnen maken van cross-platform parties. Dit wil zeggen dat spelers een zogenaamde party kunnen aanmaken met spelers die een ander platform gebruiken dan zij. Op deze manier kunnen spelers constant samen wedstrijden spelen zonder steeds mensen uit te hoeven nodigen voor privéwedstrijden.

Cross-platform play is al langer beschikbaar en zorgt ervoor dat spelers van de Switch-, Xbox One- en pc-versie samen kunnen spelen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Cross-platform party support voor Rocket League verschijnt later dit jaar

Geef een reactie