Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hyrule Warriors: Definitive Edition krijgt debuuttrailer

De debuuttrailer van deze definitieve versie.

De debuuttrailer van deze definitieve versie.

Nintendo heeft deze maand tijdens de Nintendo Direct Mini de definitieve editie van Hyrule Warriors aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game bevat de volledige verhaalmodus, alle 29 personages en alle Adventure Mode-kaarten van zowel de Wii U- als 3DS-versie van Hyrule Warriors. De game is te spelen in 1080p in tv-stand en in twee speler multiplayer met één paar Joy-Con. Als extraatje is bevat de game kostuums gebaseerd op Link en Zelda zoals ze verschijnen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hyrule Warriors: Definitive Edition verschijnt in de lente van 2018 voor de Switch. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.