Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo onthult: Nintendo Labo

Bouwen, spelen, ontdekken.

Bouwen, spelen, ontdekken.

Nintendo heeft zojuist Nintendo Labo onthult: een nieuwe manier om te spelen met de Nintendo Switch en kartonnen bouwwerken.

Op dit moment zijn er twee pakketten onthult. Elk pakket wordt geleverd met een cartridge, kartonnen platen waaruit je de benodigde figuren kan drukken en andere accessoires. Als je de cartridge eenmaal in de Nintendo Switch hebt gedaan, verschijnen er instructies hoe je de zogenoemde Toy-Con kan bouwen. Je kan de kartonnen delen gewoon vouwen en in elkaar schuiven, er is geen lijm of schaar nodig! Als de Toy-Con in elkaar zit, kan je deze combineren met je Switch en er mee spelen.

Het eerste pakket wat Nintendo heeft aangekondigd, is het Toy-Con 01 mixpakket. Dit pakket bevat vijf verschillende Toy-Con: een modelauto, een hengel, een huis, een motor en een piano. Het tweede pakket is het Toy-Con 02 robotpakket.

Beide pakketten zullen vanaf 27 april in de winkel liggen. Hieronder kun je de promotietrailer en een aantal afbeeldingen van Nintendo Labo zien. Denk jij dat dit een succes wordt?

Trailer

Afbeeldingen