Adviesprijs Nintendo Labo is bekend gemaakt

Bouwen maar!

Gisteravond onthulde Nintendo een nieuwe interactieve speelervaring onder de naam Nintendo Labo. De speelervaring laat de Nintendo Switch op een unieke wijze zien, waarin je met behulp van karton onderdeel wordt van de game. Hierbij kan gedacht worden aan het bespelen van piano, vissen en racen. Doordat de speler als eerst het bouwpakket in elkaar moet zetten, bestaat Nintendo Labo uit verschillende elementen, namelijk: bouwen, spelen en ontdekken.

Onder het kopje “ontdekken” valt ook de adviesprijs. Nintendo Labo zal in twee pakketten worden verkocht, te kennen als Mixpakket en Robotpakket. De namen duiden de inhoud van het pakket al aan. In het Mixpakket kan je verschillende speelstijlen terugvinden zoals deze boven staan beschreven. In het Robotpakket kan je een heuse robot-pak in elkaar zetten. Voor het eerste pakket zal een bedrag van 69,99 euro gevraagd worden. Als het Robotpakket meer jouw ding is dan mag je 79,99 euro betalen. Vergeet niet dat Nintendo Labo naast bouwpakketten ook geleverd wordt met een game.

Voor wie zijn Nintendo Labo wil personaliseren kan een ontwerpset aanschaffen voor 14,99 euro.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

9 gedachten over “Adviesprijs Nintendo Labo is bekend gemaakt

 • 19/01/2018 om 10:00
  Permalink

  Ik snap dat de prijs best hoog is vanwege de software. En als er iets kapot is geeft Nintendo ook een vervanging. Het ziet er wel vet uit maar het is niet iets voor mij

 • 19/01/2018 om 11:44
  Permalink

  Oke er zit een gamecard bij maar qua geheuegen is die card ook niet erg uitgebreid . Karton is echt niet 30 euro waard. Maar oke tis orgineel en waarschijnlijk wordt het toch wel gekocht

  • 19/01/2018 om 13:24
   Permalink

   De grootte van de games is nog niet bekend, vergeet niet dat er op één zo’n kaartje Breath of the Wild volledig kan staan. Het is goed mogelijk dat de games uiteindelijk best uitgebreid zijn.

 • 19/01/2018 om 14:30
  Permalink

  Vergeet niet jongens dat dit met niet alleen karton komt want de robo pack heeft ook draadjes en mechanisme erin ^^ (En het spel erbij of course ^^)

 • 20/01/2018 om 13:26
  Permalink

  Ik verwacht dat de prijs niet zo’n punt zal zijn voor de mensen die het willen kopen. Het is wel aan de dure kant, maar misschien moeten we ook niet vergeten dat er behoorlijk wat werk in het creatieve gedeelte is gestopt: het bedenken en ontwikkelen van deze ingewikkelde constructies zal ook geld gekost hebben.
  Hoe dan ook: we zullen zien 🙂

Geef een reactie