Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Even voorstellen: Jerry

Wild Jerry appeared!

Wild Jerry appeared!

Ik ben Jerry, 21 jaar oud en ben het nieuwe redactielid van Daily Nintendo. Ik zit op dit moment in het derde en laatste jaar van de studie Business Analytics. Naast mijn studie heb ik ook nog 2 bijbanen. Sinds jonge leeftijd ben ik eigenlijk al druk bezig met gamen. Toen ik klein was, ben ik begonnen met de Game Boy. Daarna heb ik elke handheld gehad, tot en met de New Nintendo 3DS XL. Qua Nintendo consoles ben ik begonnen bij de Wii. Natuurlijk heb ik ook de Wii U en de Nintendo Switch gekocht! Alle games en consoles van voor de Wii ben ik nu langzaam aan aan het inhalen.

Mijn favoriete gameseries zijn The Legend of Zelda, Super Mario, Animal Crossing en PokΓ©mon. Op dit moment ben ik druk bezig met Xenoblade Chronicles 2 en Stardew Valley. Naast het gamen, verzamel ik ook een boel Nintendospullen. Zo heb ik een hele collectie amiibo, waarvan natuurlijk alle Zelda amiibo compleet, en heb ik een groot aantal collectors editions en limited editions.

Ik hoop dat jullie er naar uitkijken om mijn artikelen te lezen. Ik kijk er in ieder geval naar uit om aan de slag te gaan voor Daily Nintendo!