Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Netflix spreekt zich uit over de Nintendo Switch

Het bedrijf bevindt zich nog in de exploratiefase.

Het bedrijf bevindt zich nog in de exploratiefase.

Netflix is niet meer weg te denken uit de huiskamer, maar is nog niet beschikbaar voor de Nintendo Switch. De afgelopen dagen heeft het bedrijf zich uitgesproken over haar houding tegenover de console van Nintendo.

Het bedrijf heeft zich via de klantenservice laten weten dat er momenteel geen plannen zijn voor het uitbrengen van Netflix op de Nintendo Switch. Dit is op zich een opvallende uitspraak en staat haaks op het bericht dat zij vorig jaar liet weten, namelijk dat zij op een bericht wachtten van Nintendo alvorens zij de applicatie kunnen uitbrengen. Inmiddels heeft het bedrijf zich opnieuw uitgesproken en laat daarmee weten dat zij de mogelijkheden aan het verkennen zijn, maar van een aankondiging is vooralsnog geen sprake.

Het lijkt erop dat het een kwestie van tijd is, maar het zou zomaar kunnen dat Netflix on-the-go voorlopig beperkt is tot de mobiele telefoon en tablets.