Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: 2D Metroid in de maak?

Samus is niet meer weg te denken!

Samus is niet meer weg te denken!

Hoewel we lang hebben moeten wachten op de terugkeer van Samus Aran, lijkt zij bijna niet meer weg te denken. Afgelopen jaar werden we vermaakt met een remake voor de 3DS in vorm van Metroid: Samus Returns en we kunnen al uitkijken naar Metroid Prime 4 voor de Nintendo Switch. Vandaag werd een gerucht de wereld in geholpen met betrekking tot een een nieuwe 2D-Metroid game, waardoor de Metroid-serie meer aanwezig lijkt dan ooit voorheen.

De geruchten zijn afkomstig van een lid op ResetERA/NeoGAF, genaamd mocolostrocolos, welke eerder informatie over Metroid Samus Returns heeft gedeeld. Dit vond al plaats voordat de remake werd aangekondigd. Dezelfde gebruiker heeft aangegeven dat een nieuwe 2D-Metroid game in de maak is, maar in beginstadium van ontwikkeling begeeft. Een platform is niet bekend, maar het lijkt logisch om de Nintendo Switch de voorkeur te geven.

Zodra meer bekend is over zowel een nieuwe Metroid-game als alle andere Metroid-gerelateerde items, dan lees je dat hier bij Daily Nintendo.