South Park naar de Switch?

Na vele vertragingen kwam vorig jaar South Park: The Fractured But Whole eindelijk uit op Xbox, PS en PC. Nu gaat het gerucht dat die op de Switch zal verschijnen.

South Park: The Fractured But Whole is het vervolg van de enorm populaire Stick of Truth. In dit vervolg speel je de nieuwe bewoner van South Park en aan jou de taak met andere kinderen onrecht te bestrijden. Nu schijnt de Ubisoft game te verschijnen op de Switch en nog niet eens zo ver in de toekomst.

Die informatie komt van de Australische retailer Sanity. Sanity heeft namelijk op hun website een placeholder gezet voor de game onder de Coming Soon sectie. Volgens de retailer moet de game 13 maart al verschijnen voor de Switch. Opvallend is dat die releasedatum al zeer binnenkort is en er helemaal niks over gezegd is in de afgelopen mini direct.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

8 gedachten over “South Park naar de Switch?

Geef een reactie