Lost Sphear muziek trailer

Een voorproefje voor je oren.

Square Enix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Lost Sphear, die zich focust op de muziek die je tegenkomt in de RPG. Lost Sphear is vanaf 23 januari verkrijgbaar.

Lost Sphear gaat over het avontuur van Katana, die op een morgen ontwaakt uit een nogal aangrijpende droom. Het jongetje beleeft echter zijn grootste nachtmerrie nu hij wakker is geworden, want hij merkt dat de wereld langzaam aan het verdwijnen is. Om hier een stokje voor te steken gaat hij samen met een paar vrienden op avontuur.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Lost Sphear muziek trailer

Geef een reactie