Winnaar van de Ubisoft-prijsvraag aan het woord

De winnaar van de Ubisoft-prijsvraag vertelt ons hoe het was!

Jullie konden vorige week meedoen aan een prijsvraag waarbij je kans kon maken op een avondje bij Ubisoft. Om het nieuwe jaar in te luiden organiseerde Ubisoft een speciaal evenement voor de community. Tijdens deze avond mochten een beperkt aantal fans naar het kantoor van Ubisoft komen om daar hun Switch games te spelen. Van Ubisoft mochten wij één duo ticket weggeven en die won DN-lid @nrg50. Hoe is het haar bevallen? Dat lees je hieronder!

Ubisoft woensdagavond 10 januari 

Wat was ik blij toen ik hoorde dat ik gewonnen had en naar Ubisoft mocht! Maar met een gamersgezin was er wel een probleem, want wie mocht er mee? Na even contact te hebben gezocht met Ubisoft was dat probleem opgelost, want de kinderen mochten gewoon mee

Bewapend met een tas vol 3DS’en, de Switch, pro-controller en wat opladers gingen we richting Utrecht. Helaas stond er door een auto met pech maar liefst 40 minuten file, en kwamen we een kwartier te laat aan. Snel naar binnen, waar ze op ons gewacht hadden. Er was nog een kindje mee, waar mijn zoontjes al gelijk mee gingen spelen, en de Switch werd al gelijk op tafel gezet om samen Pokkén toernament te spelen. Ondertussen voerde ik wat gesprekjes, en bekeek de opstelling voor de games alvast. Er waren per game 2 Switch-consoles neergezet, waardoor je steeds met 4 personen dat spel kon doen.

Niet veel later werden we geroepen om te komen eten, en stond de tafel vol pizza’s. Omdat mijn dochtertje koemelkallergie had en ik borstvoeding geef, had ik al ruim een jaar geen pizza op. En ik kan je vertellen, die smaakte GOED! Ik heb zo’n beetje alle smaken geprobeerd, en ze waren allemaal heerlijk!

Daarna was het tijd voor de games! Michel van Ubisoft legde uit wat de bedoeling was, we konden een game uitkiezen om te beginnen, en zouden dan steeds doorschuiven naar de volgende. Wij begonnen met Rayman legends definitive edition, een voetbal mini game. Ik werd dik ingemaakt, maar dat mocht de pret niet drukken, het is een erg leuke party game. Ook hebben we de gewone game even geprobeerd. De jongens speelden nog steeds Pokkén toernament, waar regelmatig iemand even mee kwam kijken.

Daarna op naar Just Dance, waar onze voorgangers echt een meesterlijke Shakira neer zetten. De ene high score na de andere werd er neergezet, en we hebben veel gelachen! De jongens hebben het Mario dansje geprobeerd, maar vonden het een beetje te lastig. Mijn zoontje zat vast in een level Mario+Rabbids, en Michel van Ubisoft was zo aardig om hem daar even verder mee te helpen. Daarna hebben ze dit spel samen gespeeld op het grote scherm. Wij speelden ook nog Monopoly, maar dat is toch meer iets voor een regenachtige zondagmiddag dan om in korte tijd uit te proberen. Uno was wel erg leuk, grappig om dat eens op de Switch te spelen.

Daarna werd er een quiz gehouden via Kahoot! met vragen zoals welke personages zitten er in Mario+rabbids en hoeveel delen Just Dance zijn er. Wij eindigden op de derde plaats, en dat leverde de jongens een gave pet van Mario+rabbids op. Ook kreeg iedereen nog een leuke goody bag mee naar huis met een poster, stickers, rabbids masker en just dance armband.

Het was echt een geweldige avond, Daily Nintendo en Ubisoft bedankt!

Nrg50

6 gedachten over “Winnaar van de Ubisoft-prijsvraag aan het woord

Geef een reactie