Nintendo Direct Mini gemist? Bekijk het hier terug!

Aankondigingen en onthullingen in één video!

Heb jij gisteren de Nintendo Direct Mini gemist? Wees niet getreurd want in de onderstaande video kan je alle nieuwtjes terug bekijken. De Nintendo Direct Mini richt zich met name op het eerste half jaar van 2018, waarnaast gloednieuwe games ook updates en DLC-pakketten vermeldt worden. Hierbij kan gedacht worden aan de langverwachte DLC voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De nieuwtjes in de video staan tevens verwerkt in verschillende artikelen die te lezen op Daily Nintendo!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

4 gedachten over “Nintendo Direct Mini gemist? Bekijk het hier terug!

Geef een reactie