Nintendo Direct Mini gemist? Bekijk het hier terug!

Aankondigingen en onthullingen in één video!

Heb jij gisteren de Nintendo Direct Mini gemist? Wees niet getreurd want in de onderstaande video kan je alle nieuwtjes terug bekijken. De Nintendo Direct Mini richt zich met name op het eerste half jaar van 2018, waarnaast gloednieuwe games ook updates en DLC-pakketten vermeldt worden. Hierbij kan gedacht worden aan de langverwachte DLC voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De nieuwtjes in de video staan tevens verwerkt in verschillende artikelen die te lezen op Daily Nintendo!

Vincent

Nintendo-fan vanaf mijn kindertijd. Sindsdien altijd een fan gebleven, met af en toe een uitstapje richting de concurrentie. Vrijwel elke serie van Nintendo kan ik wel waarderen.

3 gedachten over “Nintendo Direct Mini gemist? Bekijk het hier terug!

Geef een reactie