Morgen Splatfest, doe jij mee?

Het is de hoogste tijd om weer met verf te schieten.

Morgen om 13 uur kan je de strijd aangaan in een nieuwe Splatfest. Het feestelijke evenement in Splatoon 2 brengt ditmaal een ode aan de film. De keuze wordt namelijk bepaald door jouw favoriete filmgenre, beperkt tot actie en komedie. Ga jij voor het team dat explosieven toejuicht of ga jij liever voor het team dat de voorkeur heeft voor lachfilms? Bij Daily Nintendo begrijpen we dat dit een lastige keuze is, maar wie mee wil doen zal toch de knoop moeten doorhakken. Indien je dit hebt gedaan kan je 24-uur lang de strijd in gaan in spelstand Turf War, waarin je zoveel mogelijk grond moet bedekken met verf.

Dus, actie of komedie? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 28 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie