Video: Eerste 15 minuten Tachyon Project voor de Switch

Schieten om te hacken. 

Tachyon Project is een dual stick shooter geïnspireerd bij klassieke shoot’em ups. In de game speel je als Ada, een software programma met een bewustzijn, gedesigned om de best beveiligde systemen van de planeet te kunnen hacken. Na enkele vreemde gebeurtenissen komt Ada op het internet terecht, en als ze terug probeert te gaan naar test server waar ze vandaan komt merk ze dat dat niet gaat. Ze begint een reis om haar makers te vinden, en merkt ondertussen dat de wereld niet zo simpel is als het lijkt.

Tachyon Project kwam eerder uit voor de Wii U, waar wij het spel toentertijd een 7,5 gaven. Vanaf 25 januari kunnen we er ook op de Switch mee aan de slag. Hieronder kun je in ieder geval alvast de eerste 15 minuten bekijken.

 

Geef een reactie