Video: Eerste 15 minuten Tachyon Project voor de Switch

Schieten om te hacken. 

Tachyon Project is een dual stick shooter geïnspireerd bij klassieke shoot’em ups. In de game speel je als Ada, een software programma met een bewustzijn, gedesigned om de best beveiligde systemen van de planeet te kunnen hacken. Na enkele vreemde gebeurtenissen komt Ada op het internet terecht, en als ze terug probeert te gaan naar test server waar ze vandaan komt merk ze dat dat niet gaat. Ze begint een reis om haar makers te vinden, en merkt ondertussen dat de wereld niet zo simpel is als het lijkt.

Tachyon Project kwam eerder uit voor de Wii U, waar wij het spel toentertijd een 7,5 gaven. Vanaf 25 januari kunnen we er ook op de Switch mee aan de slag. Hieronder kun je in ieder geval alvast de eerste 15 minuten bekijken.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 27 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie