Detective Pikachu onderweg naar Europa + amiibo

The Pokémon Company heeft onthuld dat Detective Pikachu naar Europa zal komen en dat er tevens een nieuwe amiibo zal verschijnen. 

Detective Pikachu verscheen eerder al in Japan als downloadbare game. Het spel volgt een jongen genaamd Tim en de pratende Detective Pikachu die op zoek zijn naar de vader van Tim. Samen gaan ze op onderzoek uit in Ryme City, dit doen ze onder andere door getuigen te ondervragen. Danknkzij Pikachu kan het duo ook waardevolle informatie van de Pokémon in de stad in handen krijgen.

De westerse versie krijgt alle content van je Japanse versie plus de extra content die binnenkort in Japan wordt uitgegeven. Tevens zal de game ook fysiek te koop zijn en komt er een speciale amiibo welke twee keer zo groot is als een normale amiibo. De amiibo zal wanneer die gescand wordt een filmpje vrijspelen welke je een hint zal geven hoe je verder moet komen.

Zowel de game als de amiibo moeten op 23 maart verschijnen.

 

De game moet in maart in de winkel liggen.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie